Potos, Thassos

Όροι Ενοικίασης

Όροι Ενοικίασης

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε διάφορους όρους ενοικίασης.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 24 ώρες (μία ημέρα).

Ηλικία οδηγού

Η ελάχιστη ηλικία ενοικίασης είναι τα 21 έτη με τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας σε πλήρη άδεια οδήγησης. Οι οδηγοί κάτω των 21 ετών μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο, κατόπιν κρίσης μας.

Δίπλωμα οδήγησης

Οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι οδηγοί εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειάζονται διεθνή άδεια οδήγησης. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον για 1 χρόνο.

Οροι πληρωμής

Η πληρωμή πρέπει να γίνει όταν παραλαμβάνεται το όχημα είτε με μετρητά, Visa ή Master card.

Χρήση οχήματος

Τα κανονικά αυτοκίνητα (εξαιρούνται τζιπ) δεν επιτρέπονται σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Εάν πάρετε ένα κανονικό αυτοκίνητο εκτός δρόμου, θα είστε υπεύθυνοι για την επισκευή τυχόν ζημιών που εντοπίζονται στο υπόστρωμα, τους τροχούς και τα ελαστικά του οχήματος, καθώς και το κόστος αντικατάστασης των φίλτρων καμπίνας και αέρα.  Στην ίδια περίπτωση ισχύουν επίσης χρεώσεις καθαρισμού.

Παραλαβή του οχήματος

Είναι ευθύνη του ενοικιαστή να ελέγξει την κατάσταση του οχήματος και να διασφαλίσει ότι τυχόν υπάρχουσες ζημιές καταγράφονται στο συμφωνητικό ενοικίασης κατά την παράδοση του οχήματος. Τυχόν ζημιές που δεν καταγράφονται στη Σύμβαση Ενοικίασης και εντοπίστηκαν κατά την επιστροφή του οχήματος θα γίνουν ευθύνη του ενοικιαστή.

Επιστροφή του οχήματος

Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη Σύμβαση Ενοικίασης, το όχημα πρέπει να επιστραφεί στο ίδιο γραφείο ενοικίασης, κατά τη συμφωνηθείσα ώρα (οι καθυστερημένες επιστροφές θα χρεωθούν με μια ολόκληρη ημέρα ενοικίασης), από την οποία ελήφθη. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σε διαφορετικό γραφείο / τοποθεσία παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό, ενδέχεται να ισχύει επιπλέον χρέωση.

Early Return of the vehicle

Η διάρκεια της ενοικίασης ξεκινά και τελειώνει σύμφωνα με τις ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής που αναφέρονται λεπτομερώς στο συμβόλαιό σας. Οι τιμές επιβεβαιώνονται κατά την κράτηση και υπολογίζονται σε 24ωρη βάση.

Βλάβη οχήματος

Σε περίπτωση βλάβης ή τεχνικού προβλήματος, καλέστε μας, θα στείλουμε έναν μηχανικό για να αξιολογήσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν μπορούν να το επισκευάσουν εκείνη τη στιγμή, θα αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό.

Εάν διαπιστώσουμε ότι το πρόβλημα / τεχνικό ζήτημα προκλήθηκε από κακή χρήση ή μη τήρηση των Όρων και Προϋποθέσεων μας, διατηρούμε το δικαίωμα να καταλάβουμε το όχημα χωρίς αντικατάσταση.

Καύσιμα

Τα οχήματα πρέπει να επιστραφούν με το ίδιο επίπεδο καυσίμου με εκείνο που αναφέρεται στη Σύμβαση ενοικίασης. Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για επιπλέον καύσιμα.

Κατηγορίες αυτοκινήτων

Κάθε κατηγορία αυτοκινήτου αποτελείται από διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε την ακριβή μάρκα, το μοντέλο ή το χρώμα που ίσως έχετε ζητήσει, εγγυόμαστε ότι θα λάβετε ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία που έχετε κάνει κράτηση ή μια υψηλότερη κατηγορία εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην επιλεγμένη κατηγορία σας.

Ακύρωση κράτησης

Προσφέρουμε δωρεάν ακύρωση για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω τηλεφώνου. Οι ακυρώσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την παραλαβή του οχήματος. Θα χρειαστείτε τη διεύθυνση e-mail που δόθηκε τη στιγμή της κράτησης και τον αριθμό κράτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 0030 25930 53102 ή στο e-mail  jkapsogiorgis@gmail.com για να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.

Παραβιάσεις του νόμου

Όλες οι κυρώσεις ή τα πρόστιμα αποτελούν ευθύνη του ενοικιαστή.

Πολιτική για κατοικίδια

Επιτρέπουμε, κατόπιν αιτήματος, κατοικίδια ζώα σε ενοικιαζόμενα οχήματα χωρίς πρόσθετα τέλη, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ειδικό κλουβί ανά πάσα στιγμή. Για την υγεία και την άνεση των μετέπειτα ενοικιαστών του οχήματος που ενδέχεται να είναι αλλεργικοί στις τρίχες ζώων, το όχημα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση χωρίς τρίχες ή φτερά ζώων οπουδήποτε μέσα ή πάνω στο όχημα.

πάνω στο όχημα.

Κάπνισμα

Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα στα αυτοκίνητα.

Κλειδιά

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αντικατάστασης ή επισκευής. Θα χρεώσουμε επίσης για την ανάκτηση των κλειδιών που είναι κλειδωμένα μέσα στο όχημα.

Διασυνοριακές ενοικιάσεις

Οι διασυνοριακές ενοικιάσεις απαγορεύονται αυστηρά.

Επιπλέον πληροφορίες για την ασφάλιση

Δεν καλύπτεται από καμία ασφάλιση, βλάβη σύγκρουσης που προκαλείται από αλκοόλ ή ναρκωτικά ή κατάχρηση, καθώς και παραβιάσεις της κυκλοφορίας.

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για όλα τα πρόστιμα λόγω της παραβίασης της ελληνικής νομοθεσίας για την κυκλοφορία

Ατύχημα / ζημιά ή μηχανική βλάβη

Σε περίπτωση οποιουδήποτε από τα παραπάνω, πρέπει:

  • Ενημερώστε το Smart Car Rental αμέσως.
  • Αναφέρετε το ατύχημα στην αστυνομία και κάντε μια αναφορά ατυχήματος.
  • Συλλέξτε τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τους αριθμούς τηλεφώνου των εμπλεκόμενων μερών και τυχόν μαρτύρων.
  • Μην μετακινείτε το όχημα, εκτός εάν σας δοθεί σχετική εντολή από την αστυνομία, εκπρόσωπο της ασφαλιστικής μας εταιρείας.
Copyright ® 2021 Smart Car Rental. All Rights Reserved.
Developed by ARTINWEB