Όροι Χρήσης

Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω κείμενο προσεκτικά, η εταιρεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπαίτιος σφαλμάτων για τους πελάτες που δεν γνωρίζουν την πολιτική ενοικίασης. Η εταιρεία μας, Smart Car Rental, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα απο το περιεχόμενο της πολιτικής ενοικίασης οποιαδήποτε στιγμή.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν:

  1. Απεριόριστα χιλιόμετρα
  2. Ασφάλεια Κλοπής
  3. Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος
  4. Υπαιτιότητα τρίτου ατόμου και ασφάλεια πυρκαγιάς
  5. Οδικούς χάρτες
  6. ΦΠΑ
  7. 24ωρη Οδική βοήθεια

Παρακαλώ διαβάστε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ενοικίαση και την διαδικασία πληρωμής

Διαδικασία πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου κατά την παράδοση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα: Visa, Mastercard. Εάν κάνετε κράτηση από το site και προπληρώσετε όλο το ποσό θα έχετε έκπτωση 10%.

Παραλαβή/Παράδοση

Η παράδοση του αυτοκινήτου σας θα είναι στην περιοχή παραλαβής που θα επιλέξετε μέσα από την κράτησή σας. Ο δικός μας εκπρόσωπος θα σας περιμένει με μια ταμπέλα με το όνομά σας γραμμένο πάνω, ώστε να μπορείτε να τον βρείτε εύκολα. Θα σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητό σας και θα σας δώσει το απαραίτητο Έγγραφο - Συμφωνία. Επίσης θα σας δώσει και οδηγίες για την επιστροφή του αυτοκινήτου.

Πολιτική για τα καύσιμα

Το αυτοκίνητό σας παραδίδεται με κάποια βενζίνη και θα πρέπει να το παραδόσετε με την ίδια ποσότητα. Αν προτιμάτε, μπορούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητό με γεμάτο ντεπόζιτο της βενζίνης και να μας το παραδόσετε με λιγότερα καύσιμα. Το επιπλέον κόστος της βενζίνης, θα πρέπει να καταβληθεί σύμφωνα με την τοπική τιμή.

Όροι

  1. Όλοι οι ενοικιαστές πρέπει να είναι κάτοχοι ευρωπαϊκού ή διεθνούς διπλώματος οδήγησης που να έχει ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον ένα έτος νωρίτερα.
  2. Η ελάχιστη ηλικία για ενοικίαση αυτοκινήτου είναι 21 για τα groups A, A1, B1, C1, Automatic, E και 23 έτη για όλα τα υπόλοιπα.
  3. Οι τιμές υπολογίζονται με βάση την παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στο ίδιο μέρος. Οι ημέρες ενοικίασης υπολογίζονται ως 24ωρα βάσει της ώρας παραλαβής. Για αργοπορία 2 ωρών στην επιστροφή ο ενοικιαστής θα χρεώνεται με το αντίτιμο μιας επιπρόσθετης ημέρας.

Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια

Ατύχημα που προξενήθηκε λόγω καταλώσης ναρκωτικών ουσιών, υπερβολικού αλκοόλ και λόγω παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.